۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين چاپ
شهردار منطقه 22؛

بوستان چیتگر نونوار می‌شود

بوستان چیتگر نونوار می‌شود

سیمای اقتصادی:شهردار منطقه ۲۲ گفت: همزمان با روز طبیعت بوستان جنگلی چیتگر به عنوان یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین بوستان‌های غرب تهران مورد نوسازی تجهیزات خدماتی و بازپیرایی فضای سبز قرار خواهد گرفت.

به گزارش  سیمای اقتصادی و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲؛ حمیدرضا حاجوی اظهارداشت: باتوجه به اینکه در ایام نوروز حجم قابل توجهی از مسافران و گردشگران برای تفریح به بوستان چیتگر مراجعه می کنند رسیدگی به این بوستان در قالب طرح بهارجانها در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی افزود: در اسفندماه گذشته لکه گیری آسفالت معابر این بوستان به همت معاونت فنی و عمرانی منطقه، خط کشی معابر از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه و کاشت نهال توسط معاونت خدمات شهری و محیط زیست به اجرا در آمده است.

 

حاجوی ادامه داد: رنگ آمیزی تجهیزات، فراهم شدن آلاچیق و باربیکیو در چند ماه اخیر در این بوستان صورت گرفته است ؛ همچنین سرویس های بهداشتی این مجموعه مورد نوسازی قرار گرفته است.

 

شهردار مننطقه تصریح کرد: با هدف بهبود وضعیت خدمات رسانی راه اندازی و بازسازی زمین های بازی کودکان در دستور کار قرار دارد.

کلید واژه‌ها:
دیدگاه دیگران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک صادرات پتروشیمی خلیج فارس پتروشیمی زاگرس پتروشیمی مبین فولادخوزستان بانک ملی ایران بانک تجارت موسسه ملل بیمه سرمد
پربیننده‌ترین خبرها
آخرین خبرها